Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije uspješno je proveo jedan od najposebnijih i najljepših sportskih dana s preko 440 dječaka i djevojčica do 6. razreda koji su se 30. travnja u Popovači natjecali za titulu županijskog prvaka u mini nogometu. Točnije 21 ekipa u muškoj i 11 ekipa u ženskoj konkurenciji ⚽

Polufinalne i finalne utakmice su odigrane na igralištu SNK Libertas u Novskoj 3. svibnja 2024.
Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici.

Dječaci Niko Egredžija,6.d, Nikola Spahić,6.a, Sven Šoufek,6.d, Filip Brtan,4.a, Mateo Rogulja,6.d, Fran Lončarević,5.c, Lovro Šimičić,6.b, Ivano Hladnić,6.a, Vanja Bartolac,6.c, Marko Panković,6.d, Ivano Potalec,5.a, Marko Čvorak,5.a, Daniel Popović,6.b uz jednu pobjedu i jednu izgubljenu utakmicu nisu uspjeli izboriti plasman u polufinale natjecanja uz vodstvo Irene Vuković.

Djevojčice Eva Fabijanić,5.b, Dora Čelar,5.b, Dorotea Leški,5.c, Marta Spahić,6.a, Nela Preksavec,6.b, Leona Kovačević,6.a, Marija Hajdinović,6.c, Mia Blažeković,6.c, Marta Galešić,6.b, Bruna Šulekić,6.b, Katja Komljenović,6.b i Lucija Mesić,6.a uz uvjerljive pobjede u skupini plasirale su se u polufinale pod vodstvom Mladena Šulekića. Djevojčice su nesretno izgubile u polufinalu od Lipovljana na penale, ali su zato pobijedile u borbi za treće mjesto i tako osvojile brončanu medalju na Županijskom natjecanju.

Čestitke djevojčicama!

Facebook
Twitter
LinkedIn