Proteklih mjeseci učiteljice naše škole: Ivana Jakubek, Nikolina Rupčić, Sanja Hrvojić, Ivana Begić Mesić, Vanesa Ficko Berić, Kristina Grdur, Ivana Tomić, Ivana Čelar i Antonija Mirosavljević pod redateljskom palicom Ljubice Rašo Belši marljivo su pripremale kazališnu predstavu LektirAna koja je premijerno izvedena 28. svibnja u 11:30, 14:00 i 18:00 sati u Gradskom kinu Novska.

Na prekrasnoj scenografiji možemo zahvaliti učiteljici Sanji Hrvojić, Blanki Šagut, Enni Hrvojić, Svjetlani Ficko, Maji Vlajinić i Draganu Vlajiniću. Matea Marenić i Marija Bjelanović su cijelo vrijeme pružale prijeko potrebnu tehničku podršku. U predstavi Nikolina Rupčić pjeva pjesmu za koju je glazbu prilagodila Anja Lekić. Učenici naše škole i građani mogli su uživati u maštovitom uprizorenju svijeta lektire.

Mnoštvo gledatelja tijekom predstave pozdravilo je glumice-učiteljice zasluženim pljeskom. Ovo je tek početak. LektirAna od rujna kreće na turneju po hrvatskim gradovima, a prikupljene donacije iskoristit će se za uređenje igrališta koje nedostaje u Malom rehabilitacijskom centru.

Facebook
Twitter
LinkedIn