Četvrtak, 07 Srpanj 2022 07:45

ZAVRŠNA SVEČANOST UČENIKA OSMIH RAZREDA

Napisao/la sanja
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

U sportskoj dvorani Srednje škole Novska 30. lipnja 2022. godine u 20:00 sati održana je svečanost podjele svjedodžbi, pohvala i nagrada učenicima osmih razreda. Nakon svečanog ulaska učenika, prikazane su fotografije iz njihovog školovanja, videozapisi s terenskih nastava tijekom školovanja te ovogodišnji film nastao u projektu „Osmaši 2022.“ u kojem je sudjelovalo 102 učenika slavljenika. Učenici Ena Carić, Mia Vidaković, Fabijan Šimunović, David Bogunović i Lucija Gračaković održali su govor zahvale svima koji su im pomogli u osmogodišnjem školovanju. Nazočne je pozdravila ravnateljica škole gospođa Antonija Mirosavljević koja je u svom govoru čestitala osmašima na uspješno završenom školovanju, a roditeljima na suradnji.

Nazočne je pozdravio i zamjenik gradonačelnice Grada Novske Siniša Kesić koji je istaknuo važnost obrazovanja i poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju. Razrednice Dražena Potočki, Kornelija Krnić, Ivana Begić Mesić, Dragana Lončarević i Irena Vuković oprostile su se od svojih učenika emotivnim govorima i podijelile svjedodžbe i pohvale svojim učenicima. Nagrade su primili i učenici koji su se posebno istaknuli tijekom osmogodišnjeg školovanja odličnim uspjehom, uzornim vladanjem i sudjelovanjem na različitim natjecanjima. Ove godine nagrađeni su učenici: Lana Baić, Nela Ficko Berić, Anamarija Markić, Luka Slišković, Jan Mirosavljević, Ena Carić, Irma Stanivuković, Fran Vukašinović (za osvojeno 1. mjesto na Državnom natjecanju iz elementarne robotike ROBOKUP), Domagoj Potočki (i za natjecanje Dabar 2021 te ulazak u 10% najuspješnijih učenika u Hrvatskoj), Mia Vidaković, Dora Špoljarić, Lucija Hajdinović (i za sudjelovanje na državnom turniru mažoretkinja), Mia Nikić, Petra Orlić, Elena Pirc, Fabijan Šimunović, David Bogunović (i za 2. mjesto na državnom natjecanju u badmintonu), Gabriel Kitonić (i za sudjelovanje na Državnom natjecanju mladih tehničara), Lana Rukavina, Filip Martinović (za 2. mjesto na državnom natjecanju u badmintonu), Gabriela Bjelanović, Marin Ciprijanović, Lucija Gračaković, Hana Klanac, Melanija Tomasović, Filip Jugović (za 2. mjesto na državnom natjecanju u badmintonu) i Marin Komel (za 2. mjesto na državnom natjecanju u badmintonu).

Učenici koji su svaku godinu osmogodišnjeg školovanja završili odličnim uspjehom, ali i ocijenjeni ocjenom odličan iz svih nastavnih predmeta dodatno predstavljeni su kao učenici generacije: Lana Baić, Nela Ficko Berić, Anamarija Markić, Luka Slišković, Domagoj Potočki, Fabijan Šimunović, David Bogunović i Gabriel Kitonić. 

Večer je završila puštanjem balona na trgu ispred gradske vijećnice. Stotinjak balona završilo je u zraku s najljepšim željama za doba koje slijedi, srednju školu. Koordinatorica svečanosti bila je učiteljica Kristina Grdur. S ponosom predstavljamo i rezultat ovogodišnjeg projekta Osmaši u kojem je sudjelovalo stotinjak osmaša Osnovne škole Novska.

Tekst: Kristina Grdur

Fotografije: Antonio Koran

Pročitano 178 puta

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji: « Maturalno putovanje osmaša Žubor »

 

Raspored zvona


raspored sati 2022

Autobusne linije

vozni red