eTwinning

EUROPSKA ŠKOLSKA ZAJEDNICA


 

Komuniciraj, surađuj, radi projekte, dijeli i osjećaj se kao dio najveće školske europske zajednice.
Najnovije obavijesti vezane uz ovu tematiku u našoj školi možete pratiti na ovim stranicama.

Utorak, 12 Listopad 2021 08:32

eTwinning projekti – NACIONALNE OZNAKE KVALITETE za šk. god. 2020./2021.

Napisao/la sanja
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Učenici 1. A razreda i učiteljica Ksenija prošle su školske godine sudjelovali u dva međunarodna eTwinning projekta. Ovih su dana oba projekta nagrađena Nacionalnom oznakom kvalitete za provedene aktivnosti učenika i učiteljice.

U projektu WEBCLASSROOM/Webučionica 2.0 učenici su upoznali različite digitalne alate i aplikacije koje mogu koristiti u nastavi za komunikaciju, suradnju, vježbanje i samostalno učenje. Opravdanost provođenja ovog projekta potvrđena je za vrijeme rada po Modelu C. Učenici su u nastavi na daljinu uspješno odrađivali aktivnosti u svojoj virtualnoj učionici jer su već poznavali rad u određenim alatima.

Učiteljice Ksenija Lekić i Dražena Potočki su, kao članice Tima Webučionice, održale 30-ak webinara/radionica o uporabi i mogućim načinima primjene digitalnih alata u nastavi te izradi nastavnih sadržaja za učenike. Također, sudjelovale su i kao mentorice u stručnim usavršavanjima za učitelje – Zimski izazov, Suradničko učenje i Ljetni izazov 2.

U projektu Dan jabuka 2020., jabuka je bila glavni motiv za aktivnosti u svim nastavnim područjima. Provedene aktivnosti možete vidjeti na poveznici: https://view.genial.ly/5f8c55ad3a92bc0d9b3a1835

                                                                                                 Ksenija Lekić

Pročitano 318 puta

Autobusne linije

vozni red