eTwinning

EUROPSKA ŠKOLSKA ZAJEDNICA


 

Komuniciraj, surađuj, radi projekte, dijeli i osjećaj se kao dio najveće školske europske zajednice.
Najnovije obavijesti vezane uz ovu tematiku u našoj školi možete pratiti na ovim stranicama.

Četvrtak, 11 Listopad 2018 20:27

Novi eTwinning projekti - PN

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Novi eTwinning projekti - PN

I ove godine su se učenici koji pohađaju INA eTwinning i učenici 5.a sa učiteljicom Draženom Potočki uključili u eTwinning projekte. Ove godine sudjelujemo u nacionalnom projektu „Statistika naša svagdašnja“ i međunarodnom projektu „Put Your Math Glasses On!“.

 

„Statistika naša svagdašnja“ je hrvatski nacionalni projekt kojim se želi popularizirati statistika najprije među učenicima srednjih škola, a potom i među učenicima osnovnih škola. Projektom želimo izraditi i vlastite materijale za uspješno poučavanje i učenje statistike u osnovnim i srednjim školama.Osim učenika INA eTwinning u projekt su uključeni i učenici 2.a razreda kao i njihova učiteljica Ksenija Lekić.

Projektom „Put Your Math Glasses On!“ uključeni učitelji matematike žele motivirati učenike da pronađu praktičnu uporabu matematike u stvarnom životu i primijete povezanost između matematike i prirode, umjetnosti, drugih predmeta i samog svijeta. Učenici će razviti svoje jezične i društvene sposobnosti, digitalne vještine i znanja iz drugih predmeta. Tijekom rada na projektu učenici će se povezati s vršnjacima iz drugih zemalja.

Pročitano 1525 puta

Autobusne linije

vozni red