Srijeda, 05 Ožujak 2014 17:27

Maškare

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

U dvorani škole je, 4. ožujka 2014. godine u 14 sati, počelo zajedničko ludovanje malih maškara.

Učenici razredne nastave, njihovi učitelji, djelatnici škole i neki roditelji uzbuđeno su čekali početak predstavljanja maski i velike zabave.

Indijanci, gusari, pčele, anđeli, vampiri, princeze, kauboji, kosturi, Snjeguljice, Pipi Duge Čarape, vragovi, psi, pripadnici afričkog plemena, ježevi, cvjetovi, kuhari, vatrogasci, bubamare, medicinske sestre,vojnici, liječnici i još puno drugih pjevušili su uz zvukove prigodnih pjesama.

 

Voditeljice su bile vile, učiteljice Ivana Čelar i Emili Jurjević, koje su animirale učenike i potaknule ih na još bolji provod.

Učenici prvih razreda natjecali su se u igri „Nošenja balona od ruke do ruke“ i pobijedili su učenici 1.c razreda. Učenici drugih razreda natjecali su se u igri „Brže, brže“ i pobijedio je 2.a razred dok su se trećaši borili u igri „Prenosi novine“ i najbolji su bili učenici 3.b razreda. Najstariji učenici razredne nastave pokazali su se u vještini puhanja balona, a najbolji su bili učenici 4.a razreda.

Pobjednici su dobili prigodne darove za svoj razredni odjel.

Maškare u dvorani je posjetio i gradonačelnik Grada Novske, gospodin Vlado Klasan koji je zatražio povratak ključeva Grada koji su u rukama učenika Osnovne škole Novska od prošle srijede. Nije ih odmah dobio. Morao je odigrati igru „Toplo-hladno“, a učenici su ga usmjeravali na mjesto gdje je bio skriven ključ.

Veselje je nastavljeno. Učenici su plesali u vlakiću, plesali pačji ples i zabavljali se s prijateljima.

Djelić raspoloženja prenosimo vam u fotografijama koje su nastale tijekom plesa pod maskama.

  

Pročitano 1729 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 05 Ožujak 2014 17:38
Više u ovoj kategoriji: « Maske do daske Svjetski dan šuma »

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1