Utorak, 30 Lipanj 2020 09:13

Završna svečanost učenika osmih razreda

Napisao/la Matea Marenic
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Na školskom igralištu u petak, 26. lipnja 2020. godine održana je svečanost podjele svjedodžbi, pohvala i nagrada učenicima osmih razreda.

Svečanost su započeli učenici Miriam BjelanovićDorian JakovljevićLucija FilepJana Šimičić Lara Milašinović koji su održali su govor zahvale svima koji su im pomogli u osmogodišnjem školovanju. Nazočne je pozdravila i naša ravnateljica, Antonija Mirosavljević.

Nazočne je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić, koji je istaknuo važnost obrazovanja i poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Razrednice Zrinka DesićLjubica Rašo BelšiKristina GrdurŽeljka Draganić Ljubica Bertić podijelile su svjedodžbe i pohvale svojim učenicima.

Nagrade su primili i učenici koji su se posebno istaknuli tijekom osmogodišnjeg školovanja odličnim uspjehom, uzornim vladanjem i sudjelovanjem na različitim natjecanjima. Ove godine nagrađeni su učenici: 

Miriam Bjelanović,

Andrija Ivaštinović,

Žana Josić,

Lucija Grdur,

Dorian Jakovljević,

Valentina Jelenić,

Martina Kraljić,

David Malbaša,

Ella Rupčić,

Laura Tvorek,

Iva Šerić,

Lucija Filep,

Petra Vidaković,

Oliver Musić,

Zara Mance,

Magdalena Preksavec,

Lukrecia Prka,

Iva Vidiček,

Anita Zekić,

Chiara Bogović,

Jakov Čavlović,

Lucija Čevizović,

Borna Kuruzović,

Ira Sogonić i Ivan Idžaković.

Učenici koji su svaku godinu osmogodišnjeg školovanja završili odličnim uspjehom, ali i ocijenjeni ocjenom odličan iz svih nastavnih predmeta dodatno predstavljeni su kao učenici generacije, a to su Miriam BjelanovićLaura TvorekZara Mance Ira Sogonić.

Prikazane su i fotografije iz školovanja generacije osmaša, te ovogodišnji film koji je nastao u projektu Osmaši 2020. u kojem je sudjelovalo 105 učenika slavljenika.

Večer je završila puštanjem balona, a stotinjak balona završilo je u zraku s najljepšim željama za doba koje slijedi, srednju školu.

 

Pročitano 138 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1