Utorak, 17 Ožujak 2020 17:32

Proces uspostave nastave na daljinu

Napisao/la Matea Marenic
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

U samo tri dana naučili smo raditi u virtualnim učionicama. Iako je bilo tehničkih poteškoća i hakerskih napada na sustav, sve smo to sa strpljenjem savladali. Tijekom vikenda, na svim mogućim društvenim mrežama i aplikacijama, slagale su se grupe s roditeljima i učenicima, kako bismo uspostavili komunikaciju te uspješno započeli s novim načinom održavanja nastave. Virtualne učionice u Microsoft Teams-u su kreirane i svi učenici su dodani u njih. Već danas smo započeli s postavljanjem zadataka za učenike čime smo im osigurali kontinuirano praćenje nastavnog plana i programa, odnosno kurikuluma. 

Učenici i učitelji, također, prate i Školu na Trećem te Sportsku TV, kako bismo što uspješnije odradili nadolazeće nastavne jedinice u ovoj iznimno teškoj situaciji. Koristimo nove digitalne alate s ciljem odrađivanja što kvalitetnijeg nastavnog procesa na daljinu. 

Iznimno sam ponosna na cijeli tim Osnovne škole Novska koji se dokazao da je spreman organizirati sve oblike nastave u nepredviđenim situacijama. 

Dragi učenici i roditelji, želim Vam puno uspjeha u nadolazećem periodu. Svima će nam ovo biti novo iskustvo, bit će problema i nedostataka, ali vjerujem da ćemo zajedničkom suradnjom uspjeti sve riješiti. 

Budite strpljivi i pridržavajte se pravila zaštite od korona virusa kako bismo se što prije vratili u školske klupe. 

Ravnateljica Antonija Mirosavljević

Pročitano 244 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1