Petak, 10 Svibanj 2019 12:44

Zelena čistka 2019.

Napisao/la Matea Marenic
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dan planeta Zemlje u Osnovnoj školi Novska obilježen je u srijedu, 08. svibnja 2019. god. Ovaj je projekt u sklopu akcije Zelena čistka osmislila nastavnica engleskoga jezika Kristina Virovac Đurić. 

Raznim aktivnostima u predmetnoj nastavi nastavnici su sa svojim učenicima pokazali da vješto znaju iskoristiti razne materijale pa su tako izrađivali prometne znakove, društvene igre, torbe i lutke od eko materijala. Osim što su bili marljivi u izrađivanju, bili su spretni i u eko igrama. Šesti razredi su sa svojim razrednicima uređivali glavni ulaz naše škole, a učenici 7.a s nastavnicom Zrinkom Desić i posebna skupina s nastavnicom Ivanom Čelar, sadili su mentu i ostale začine. 
Dan planeta Zemlje je i ove godine obilježen kroz kviz u kojem su po prvi puta sudjelovali učenici razredne nastave  sa svojim predstavnicima. Učenici su pokazali zavidno znanje na području prirode i društva i to pod budnim okom žirija u sastavu: Marijane Carić, Danijele Prgomet i Ivane Ećimović te kao tehnička podrška kviza Ljubica Bertić i Matea Marenić. 
Nakon što su voditeljice kviza: Lucija Čevizović, Gabriela Bjelanović, Lucija Gračaković te MelanijaTomasović proglasile pobjednike, naša ravnateljica Antonija Mirosavljević im je uručila priznanja i nagrade od izdavačke kuće Profil i Školska knjiga.


Pobjednik eko kviza je zeleni tim u sastavu: Anja Šulekić , 4.a
                                                                           Sara Mišljan, 3.c
                                                                           Ana Kalanja, 2.b 
                                                                           Fran Koran, 1.c

Cijeli ovaj projekt je zabilježen kamerom vjeroučitelja Ivice Lalića, fotoaparatom nastavnice Anje Lekić i Željka Sajka.

 

Pročitano 119 puta

Galerija slika

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1