Petak, 13 Siječanj 2017 09:38

Nova kuhinja i kuhani obroci u Osnovnoj školi Novska

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U srijedu, 11. siječnja 2017. godine Osnovnu školu Novska posjetili su zamjenik sisačko-moslavačkog župana Marin Piletić, pročelnik Darian Vlahov, Mario Pranjić izvođač radova – graditeljska tvrtka ″Venka gradnja d.o.o.″ iz Novske i ravnatelj Razvojne agencije SIMORA Mario Čelan.

Kompletnom rekonstrukcijom školske kuhinje stvoreni su uvjeti za kvalitetniju prehranu učenika i mogućnost konzumiranja kuhanih obroka. Od početka drugog polugodišta uvode se dva velika odmora, kako bi se kuhani obroci mogli podijeliti na vrijeme. Cijena obroka za učenike ostaje ista.

Sisačko-moslavačka županija izdvojila je 270 tisuća kuna za rekonstrukciju školske kuhinje, a osigurala je i 460 tisuća kuna za uređenje vanjskog školskog igrališta, koji će u rekonstrukciju i obnovu u mjesecu ožujku ili travnju. U suradnji županijske Razvojne agencije SIMORA i OŠ Novska u izradi je projekt koji će kandidirati školu na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitostza radove koji bi osigurali toplinsku zaštitu prostora, a kako je rečeno, uložiti će se 7,5 milijuna kuna. Time će u potpunosti biti izmijenjena vanjska ovojnica škole, ugrađena nova stolarija, uređena fasada i izgrađena solarna elektrana.

Pročitano 1311 puta
Više u ovoj kategoriji: « Pribor za likovni Posveta škole »

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1