Četvrtak, 01 Listopad 2015 18:37

Pomoćnici u nastavi

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ZAPISNIK

sastavljen dana 18. rujna 2015.godine s početkom u 7.30 sati u prostorijama Osnovne škole Novska.

Povjerenstvo za odabir pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u Osnovnoj školi Novska koji se zapošljavaju kroz projekt   „Zajedno do uspjeha“ dobivenog preko Poziva Osiguranje pomoćnika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama financiranog iz Europskog socijalnog fonda - Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013. u sastavu Melita Kodba, Renata Strgar (HZZ, Područna služba Kutina), Darjan Vlahov (voditelj projekta) i Antonija Mirosavljević (predstavnica OŠ Novska) razmatralo je zamolbe prijavljenih kandidata te pozvalo na razgovor za provjeru motivacije sljedeće kandidate:

Suzanu Paklec, Tatjanu Jerković, Jasminu Drobnjak, Marinu Horvat, Tanju Pavković, Mateu Sertić, Ivanu Kuzlić, Josipu Krmpotić i Mirjanu Brulju.

Prema Protokolu za zapošljavanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama kroz Projekt „Zajedno do uspjeha“ Povjerenstvo je odlučilo da kandidatkinje;

  1. Suzana Paklec

  2. Tatjana Jerković

  3. Jasmina Drobnjak

  4. Marina Horvat

  5. Matea Sertić

  6. Tanja Pavković

  7. Ivana Kuzlić

  8. Josipa Krmpotić

  9. Mirjana Brulja

zadovoljavaju sve postavljene uvjete te im je dana prednost u odnosu na druge prijavljene. Suzana Paklec, Tatjana Jerković, Jasmina Drobnjak, Marina Horvat, Tanja Pavković i Matea Sertić imaju potrebno iskustvo, prošle školske godine su radile kao pomoćnice u nastavi također preko navedenog projekta u OŠ Novska i završile su edukaciju za pomoćnika u nastavi. Ivana Kuzlić, Josipa Krmpotić i Mirjana Brulja nemaju završenu edukaciju ali imaju iskustva u radu s učenicima i potrebnu motivaciju za rad s učenicima.

Završeno u 8,00 sati.

Melita Kodba, potpis:_________________________________

Renata Strgar, potpis:_________________________________

Darjan Vlahov, potpis:________________________________

Antonija Mirosavljević, potpis:____________________________

Pročitano 1964 puta
Više u ovoj kategoriji: « Natječaj Natječaj »

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1