Treći razredi

Jedna olovka skupa,

posve nova i tupa neprekidno je cvilila da bi se šiljila, pa joj se jedan šiljo smilio i non-stop je olovku šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, i šiljio. Na kraju kad je shvatila kako se skratila, silno je patila. Srce joj i danas od uzbuđenja zalupa kad se sjeti divnih dana dok je bila tupa. Zvonimir Balog


 

Utorak, 17 Ožujak 2015 11:47

Talent show 3.a

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Dana 11. ožujka 2015. godine održan je 1. Talent Show u 3.a razredu kojeg su organizirale učiteljice Ksenija Lekić i Ružica Filipović. Učenici su se međusobno natjecali izvodeći točke plesanja, pjevanja, sviranja i glume.

 

Natjecali su se: Lana Čudina, Filip Miličević, Miriam Bjelanović, Barbara Žunić, Oliver Musić, Jakov Harak, Petra Vidaković, Žana Josić, Nikolina Damjanić i Lucija Grdur. Žiri koji je odlučivao o pobjedniku natjecanja bio je u sastavu tri učenika, Ive Šerić, Dorijana Jakovljevića i Davida Malbaše. Svi natjecatelji su dobili zahvalnice za sudjelovanje, a oni učenici koji su osvojili 1. i 2. mjesto, nagrade i diplome.

Pobijedila je Lucija Grdur sa svojom plesnom točkom, te osvojila titulu Talenta 3.a razreda. Drugo mjesto je osvojila učenica Žana Josić pjevanjem pjesme Djevojka sa sela. Talent Show ne bi uspio bez voditelja Luke Vidakovića i Dine Pejakovića koji su nas vodili kroz cijeli program, te pomagača Roka Mirosavljevića, Luke Potočkoga i Tea Androševića.

 

Pročitano 1271 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1