Treći razredi

Jedna olovka skupa,

posve nova i tupa neprekidno je cvilila da bi se šiljila, pa joj se jedan šiljo smilio i non-stop je olovku šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, i šiljio. Na kraju kad je shvatila kako se skratila, silno je patila. Srce joj i danas od uzbuđenja zalupa kad se sjeti divnih dana dok je bila tupa. Zvonimir Balog


 

Ponedjeljak, 20 Svi 2013 18:21

Kad se male i velike ruke slože

Napisao/la Vanesa
Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

Kao i svake školske godine,tako i ove, održana je priredba u 3.c razrednom odjelu. Učionica je 16.5.2013. pretvorena u kazalište.

 

Priredba je ove godine bila posebna jer su u njoj sudjelovali i roditelji. Učenici su obradovali roditelje:krasnoslovima,pjesmom,glumom,plesom...Krasnoslovili su stihove i pjevali dječje napjeve. Glumili su u lutkarskom igrokazu"Tri jabuke" koji je napisala njihova prijateljica iz razreda Patricia Šep. Roditelje je razveselila dramatizirana bajka"Ružno pače" kao i plesna točka"Moj idol".

Iznenađenje za učenike je bilo kad su nakon svoje priredbe trebali sjesti u publiku, a njihovo mjesto na pozornici, u učionici, su zauzeli njihovi roditelji. Roditelji su s učiteljicom u tajnosti održavali probe kako bi iznenadili i razveselili svoju djecu. Petrin tata je na gitari svirao dječje pjesmice koje su zajedno pjevali roditelji i djeca. Glumačka ekipa roditelja, kojima je ovo bio prvi nastup, izvela je poučnu i šaljivu predstavu "Hoću ili neću". Svi roditelji su pjevali pjesmu"Hoću van". Djeca su svoje roditelje nagradila velikim pljeskom.

Na kraju priredbe svojim roditeljima darovali su ukrasne staklenke s lijepim porukama. Svi smo se sladili ukusnim palačinkama i kolačima koje su ispekle vrijedne mame. Najvažnije od svega što smo svi uživali i zabavljali se pripremajući priredbu.
Eto, sve se može kad se male i velike ruke slože!

Pročitano 1862 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1