Prvi razredi

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata.

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata. Upoznali svjetsku slavu prvog školskog sata. Ispleli im učitelji najtoplija gnijezda. Te su klupe trampolini na putu do zvijezda. Među njima sada trepću glumci i mornari, prodavači, učitelji, sestre i urari. Među njima sada rastu pisci i poete… Svi nek čuju: Nema toga što ne može dijete! Natali Šarić


Utorak, 01 Travanj 2014 14:17

Prvašići u Zagrebu

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

U petak, 28.ožujka 2014.učenici prvih razreda s njihovim učiteljicama Jasnom, Snježanom, Antonijom i Justinom,krenuli su na terensku nastavu u Zagreb,njihovo prvo i dulje zajedničko putovanje.

 

Već u 10 sati bili su u Kazalištu Mala scena i pogledali vrlo zanimljivu i smiješnu predstavu „Kraljevna na zrnu graška“koju su izveli glumački i bračni par Ivica Šimić i Vitomira Lončar- Bucka.

Nakon male šetnje i razgleda našeg glavnog grada, prvašići su ručali u restoranu McDonalds.

Nakon ručka koji je bio i zabava puna igračaka i balona,učenici 1.a,1.b i 1.c razreda posjetili su Zoološki vrt u Maksimiru gdje su vidjeli mnogobrojne životinje iz cijelog svijeta.

Na dječjem igralištu s ljuljačkama,klackalicama,vlakićem i toboganom, veselo se društvo zabavljalo do večernjih sati kada se krenulo autobusima prema Novskoj.

Puni lijepih i zanimljivih dojmova, ali i ruku punih balona i igračaka, prvašići su zajedno s roditeljima koji su ih čekali ispred škole, krenuli kućama.

   

Pročitano 1494 puta
Više u ovoj kategoriji: « Kazališna večer Sigurno u prometu »

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1