Prvi razredi

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata.

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata. Upoznali svjetsku slavu prvog školskog sata. Ispleli im učitelji najtoplija gnijezda. Te su klupe trampolini na putu do zvijezda. Među njima sada trepću glumci i mornari, prodavači, učitelji, sestre i urari. Među njima sada rastu pisci i poete… Svi nek čuju: Nema toga što ne može dijete! Natali Šarić


Četvrtak, 20 Ožujak 2014 19:39

Dječji kutak

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U četvrtak,20.ožujka male radijske novinarke i voditeljice emisije za djecu Dječji kutak RPN-a snimile su svoju 27.emisiju u ovoj školskoj godini,a 183.od početka rada, u rujnu 2008.

Ovo je peta godina emisije za djecu i o djeci Dječji kutak , a koja se emitira svake nedjelje u 14 sati.

 

Emisiju su tri godine vodile učenice Osnovne škole Novska, sada srednjoškolke:Stella Moguš,Marija Nemec, Janja Tomić,Dorotea Čevizović i Željka Jurić, zatim su im se pridružile Rebecca Bjelanović i Ena Anušić, tada učenice 2.razreda,a emisiju u 3.razredu vode još i Nives Bišof, Filip Komljenović te Katarina Maršić koja i ove pete godine emitiranja zajedno sa Ivanom Groznicom(prvo polugodište)i Gabrijelom Kivač te prvoškolkama:Patricijom Jelinek, Vlatkom Kovačević i Elenom Mlinar čine sadašnju novinarsko-voditeljsku ekipu.

Emisija obrađuje različite zanimljive teme iz svih područja koje se vežu uz prigodne datume i blagdane, a tu su i aktualne informacije,vijesti iz škole kao i radijski smjehokazi.

Male voditeljice imaju mnoštvo fotografija svojih gostiju iz studija ili s terena jer su obavile preko sto dvadeset intervjua.

Emisije realiziraju uz pomoć tehničara RPN-a Ivana Humljana i urednice emisije učiteljice Jasne Popović Poje.

Pročitano 1400 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1