Prvi razredi

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata.

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata. Upoznali svjetsku slavu prvog školskog sata. Ispleli im učitelji najtoplija gnijezda. Te su klupe trampolini na putu do zvijezda. Među njima sada trepću glumci i mornari, prodavači, učitelji, sestre i urari. Među njima sada rastu pisci i poete… Svi nek čuju: Nema toga što ne može dijete! Natali Šarić


Utorak, 03 Rujan 2013 15:45

Doček prvaša

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Svečanost za malene prvaše

Školsko zvono pozdravilo je najmlađe učenike naše škole i njihove roditelje u 10 sati.

 

Učenici četvrtih razreda uljepšali su im prve trenutke boravka u školi zanimljivim programom, a ravnateljica Antonija Mirosavljević uputila im je riječi potpore i poželjela puno uspjeha u školovanju. Zatim su prvaše i njihove roditelje pozdravili gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, predsjednik Skupštine Sisačko-moslavačke županije Željko Soldo, dožupani Sisačko-moslavačke županije Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil sa suradnicima te im zaželjeli puno uspjeha, znanja i prijatelja.

Ravnateljica je zahvalila predstavnicima Grada Novske i Sisačko-moslavačke županije na financijskim sredstvima kojima je obnovljen krov škole i sanitarni čvorovi u školi.

Potom su učiteljice pozvale svoje učenike u razrede te je u veselju i sa slatkišima nastavljen je prvi radni dan  malenih prvaša. Ove godine učiteljice prvih razreda u matičnoj školi su Snježana Kasumović, Justina Potalec i Jasna Popović, a učiteljice u produženom boravku su Antonija Katavić i Ivana Valentić.

Istoga dana, prigodnim svečanostima starijih učenika pozdravljeni su i prvaši područnih škola u Brestači, Starom Grabovcu i Bročicama. Učiteljica učenika prvog razreda u Brestači je Emili Jurjević, učiteljica prvog razreda u Starom Grabovcu je Marijana Carić, a učiteljica prvog razreda u Bročicama je Ivana Jakubek.

Svim prvašima školske godine 2013./2014. želimo sretan početak njihovog školovanja!

Pročitano 1980 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1