Utorak, 05 Prosinac 2017 18:15

U društvu najboljih -Dabar 2017.

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Ravnateljica škole, Antonija Mirosavljević, primila je danas učenike naše škole koji su postigli najbolji uspjeh, odnosno ušli u 10% najuspješnijih učenika u Hrvatskoj na međunarodnom natjecanju Dabar. Čestitala im je na pokazanom znanju i zaželjela da i u budućnosti budu tako marljivi i uspješni. Ravnateljica  je svima uručila diplome Zlatni Dabar.

 

Naime, stigle su liste s rezultatima onih najuspješnijih – učenika koji su među 20%, tj. onih koji su među prvih 10% u državi.

Naš najuspješniji učenik ove godine je Bruno Brtan sa osvojenim visokim 6.mjestom u državi među 4297 natjecatelja u kategoriji MegaDabar!

Uspješno ga prate u istoj kategoriji Matija Potočki (15.mjesto),  Ivano Markić, Milan Vidaković, Kristina Čevizović, Ivan Ličanin, Nika Baić, Petra Kovačević, Lucija Kačavenda, Iva Vidaković i Ema Komljenović, koji su svi u 10% najuspješnijih učenika. Lora Čavlović, Martina Kovačević i Klaudia Kovačević su među najuspješnijih 20%.

U kategoriji KiloDabar među najuspješnijih 10% natjecatelja u državi (među 4748 učenika) su Zara Mance, Mihael Krunić  i Elena Mlinar, a među 20% su Jan Vučić, Roko Mirosavljević, Noa Domitrović, Oliver Musić, Andrej Špoljarić, Marian Čelan, Hana Basarić i Danijela Vuković.

U kategoriji MiliDabar među najuspješnijih 10% natjecatelja u državi (među 2009 učenika) su Filip Martinović i Leonardo Iličić, a među 20% je Karlo Martinović.

 U kategoriji MikroDabar među najuspješnijih 10% natjecatelja u državi (među 789 učenika) je Lana Kalcina, naša najmlađa učenica.

Pročitano 552 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Listopad 2018 20:46
Više u ovoj kategoriji: « Dabar 2017 Večer matematike »