Nedjelja, 28 Listopad 2018 11:20

KROS – ŽUPANIJSKO NATJECANJE

Napisao/la sanja
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U četvrtak, 25.10. 2018. u Kutini održano je Županijsko natjecanje u krosu za učenike i učenice u konkurenciji za 5. i 6. raz. i konkurenciji za 7. i 8. razreda. Sudjelovalo je rekordnih 26 škola s područja Županije, što znači oko 100 trkača po kategoriji.

Djevojčice 7. i 8. razreda, Dorotea Rajić,7.d, Ira Sogonić,7.e, Dora Senić,7.a, Lucija Grdur,7.b, ostvarile su odličan rezultat osvojivši 6. mjesto, a pojedinačno Dorotea Rajić osvojila je 5., a Ira Sogonić 7. mjesto.

Djevojčice 5. i 6. razreda, Hana Basarić,6.d, Patricia Dujić,6.c, Elena Mlinar,6.c, Lana Baić,5.a, također su osvojile odlično 6. mjesto.

Dječaci 7. i 8. razreda, Filip Božić,8.b, Luka Senić,7.a i Paulo Medner,8.d, nemaju plasman, ali iz opravdanih razloga. Naime, jednom dječaku iz H. Kostajnice nije bilo dobro tijekom utrke. Pao je zbog grčeva u nogama, a Filip Božić je nesebično, s još jednim dječakom prestao trčati i priskočio u pomoć.

I na kraju, najveći uspjeh. U konkurenciji dječaci 5. i 6. razredi, naši dječaci Lukas Antešević,6.d, Mihael Prelesnik,6.b, David Perak,6.b i Jan Vučić,6.d osvojili su 1. mjesto (zlatnu medalju) i stekli pravo nastupa na Državnom prvenstvu koje će se održati tijekom travnja u Poreču. Osim toga, Lukas Antešević zauzeo je i drugo mjesto i okitio se srebrnom medaljom.

Čestitke svima!

Pročitano 410 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1