Javni

POZIV


Ponedjeljak, 21 Studeni 2016 09:38

3. sastanak za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnije ponude za Školu u prirodi

Napisao/la vanesa

3. sastanak za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnijih ponuda za izvanučioničku nastavu – ŠKOLA U PRIRODI – 3. razredi – održan 17.11.2016.

U skladu s Pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 87/14. i 81/15.), dana 17.11.2016. godine u prostorijama Osnovne škole Novska, održan je sastanak na kojem su bili nazočni roditelji učenika za koje se organizira višednevna izvanučionička nastava (Škola u prirodi), odabrani potencijalni davatelji usluga, učitelji, ravnateljica Antonija Mirosavljević, te knjižničarka Sanja Lozer.

Odabrani potencijalni davatelji usluga dobili su 15 minuta vremena, koje je odredilo Povjerenstvo, za prezentaciju svojih ponuda roditeljima. Nakon predstavljenih ponuda roditelji i učitelji su glasali za izbor najpovoljnije ponude. Konačnim glasovanjem roditelji su odabrali ponudu agencije Eklata d.o.o. iz Splita. S istom agencijom će se dalje kontaktirati radi ostalih aktivnosti i dogovora za realizaciju.

Predsjednik povjerenstva:                                                                                                                                             Zapisnik vodila:

Sanja Hrvojić                                                                                                                                                                 Sanja Lozer

Ravnatelj škole:

Antonija Mirosavljević

Pročitano 897 puta