Dokumenti

OSNOVNE ŠKOLE NOVSKA


 

 

Poštovani roditelji,

 
ovdje možete pronaći konačnu verziju Kataloga dodatnih obrazovnih materijala koje trebate naručiti za školsku godinu 2019./2020. 
 
 
S poštovanjem,
 
ravnateljica Antonija Mirosavljević, prof.
 
 
Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019 11:52

Katalog dodatnih obrazovnih materijala

Napisao/la

 

Poštovani roditelji, 

u Katalogu dodatnih obrazovnih materijala možete pronaći radne bilježnice iz obrazovnih i odgojnih predmeta i mape za likovnu kulturu za iduću školsku godinu. Katalog nije potpun i očekujemo da ćemo ga ažurirati do kraja dana, kada na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje bude ažuriran Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala - predmetna nastava, odnosno još očekujemo objavu radne bilježnice iz vjeronauka za 5. razred te radne bilježnice iz biologije za 7. razred. 
 
Zahvaljujemo na strpljenju! 
 
Ravnateljica Antonija Mirosavljević, prof.
 
 

 

Poštovani roditelji, 

 

katalog dodatnih obrazovnih materijala koje roditelji trebaju kupiti (radne bilježnice, mape za likovnu kulturu...) će biti objavljen na našoj web stranici do 15. 7. 2019. 
 
Obavijest za roditelje učenika prvih razreda: radni udžbenik iz glazbene kulture roditelji nisu obvezni kupiti. Učenike će udžbenici dočekati na klupama početkom školske godine.
 
Zahvaljujemo na strpljenju! 
 
 
Ravnateljica Antonija Mirosavljević, prof.
Petak, 05 Srpanj 2019 15:21

Raspored održavanja popravnih ispita

Napisao/la

 

Popravni ispiti održat će se:

      u utorak i srijedu, 20. i 21. 8. 2019. godine.

 

MATEMATIKA (pisani dio): Utorak, 20. 8. 2019. u 8:00 sati

 

KEMIJA: Utorak, 20. 8. 2019. u 9:30 sati

 

MATEMATIKA (usmeni dio): 

Kod učiteljice Tamare Tomić:

             - srijeda, 21. 8. 2019. od 8:00 sati

Kod učiteljice Dražene Potočki:

              - srijeda, 21. 8. 2019. u 8:00 sati

Kod učiteljice Anke Cikojević:

              - srijeda, 21. 8. 2019. u 10:00 sati

Utorak, 02 Srpanj 2019 10:18

Podjela svjedodžbi

Napisao/la

 

Poštovani roditelji i učenici, 

 

podjela svjedodžbi za učenike održat će se u srijedu, 3. 7. 2019. godine. 

A smjena u 9:00 sati, 

B smjena u 9:30 sati. 

Prijevoz za učenike putnike će biti organiziran o čemu ćemo Vas naknadno izvijestiti. 

 

S poštovanjem, 

ravnateljica Antonija Mirosavljević, prof. 

 

Petak, 21 Lipanj 2019 08:53

Novi broj Žubora

Napisao/la

 

Izašao je novi broj Žubora. Uživajte u čitanju! 

newspaper smiley

Utorak, 18 Lipanj 2019 09:18

Kuna po kafićima

Napisao/la

 

U petak, 14. 6. 2019. godine, započela je dobrotvorna akcija pod nazivom “Kuna po kafićima” u sklopu akcije “Pruži mi ruku” čiji je cilj prikupljanje dobrotvornih novčanih priloga za proširenje i opremanje prostora za učenike s većim teškoćama u razvoju  u Malom rehabilitacijskom centru OŠ Novska. U 15 kafića na području Novske, Lipovljana i Nove Gradiške postavljene su kutije u kojima gosti kafića mogu ubaciti dobrotvorne priloge pod sloganom “Dok si u kafiću, pročitaj moju priču. Za moj prostor veći, s kunom-dvije me usreći!” 
 
Ajmo u kafiće!
Petak, 14 Lipanj 2019 10:21

3. A razred - ZAVRŠEN PROJEKT "digi BASNE"

Napisao/la

 

Izložbom stripova, promocijom digitalnih basni i radionicom izrade basni u stripu, završen je ovogodišnji projekt učenika 3. A razreda - "digi BASNE".

U 3. razredu učenici upoznaju basnu kao književnu vrstu pa su kroz ovaj projekt čitali i upoznali puno više basni no što ih je ponuđeno u udžbeniku Hrvatskoga jezika. Svi učenici su na nastavi Likovne kulture prvo crtali basnu u stripu te organizirali malu razrednu izložbu. Nakon toga su iste te basne izrađivali i u digitalnom obliku na svojim tabletima pomoću aplikacije Comic Meme Creator.
Mali informatičari 3. A razreda su tijekom školske godine upoznali mogućnosti "izrade" basni u alatu Storyjumper te samostalno izrađivali svoje digi-slikovnice. Prvu radionicu i upoznavanje alata su imali u Gradskoj knjižnici "Ante Jagar" na njihovim računalima, a nakon toga su svoje slikovnice mogli samostalno izrađivati i kod kuće.
Na "promociju" svojih digitalnih basni pozvali su mlađe prijatelje iz 2. B razreda i njihovu učiteljicu Jasnu. Zajedno su čitali i interpretirali basne "Zec i kornjača", "Dva prijatelja", "Kokoš i mravi" te "Vol i žaba", a nakon toga su održali i malu radionicu kako bi i učenici 2. B razreda pokušali izraditi svoj prvi strip. Sara i Ana su izradile i 4 stranice svoje prve digitalne slikovnice. 
Vjerujemo da ćemo se i iduće godine družiti i surađivati.

Autobusne linije

PRIJEVOZ 1