Srijeda, 02 Prosinac 2020 07:37

Novo u knjižnici!

Napisao/la

 

Novi naslovi lektire prerađene prema smjernicama građe lagane za čitanje.                                      

Građa lagana za čitanje je termin koji obuhvaća jezičnu i grafičku prilagodbu teksta koja je namijenjena učenicima koji imaju poteškoće u čitanju i razumijevanja teksta.

Knjižničarka, M. Masnica

Petak, 04 Prosinac 2020 12:09

OBAVIJEST! Nastava na daljinu

Napisao/la

 

Poštovani naši djelatnici, učenici i roditelji,

želimo vas obavijestiti kako smo, na temelju cijele epidemiološke situacije u našoj školi vezane uz Covid-19,  donijeli odluku da učenici predmetne nastave od V. do VIII. razreda i posebna skupina B – predmetna nastava, od ponedjeljka, 7. prosinca do 23. prosinca 2020. godine nastavu pohađaju prema Modelu C/ nastava od kuće.

Razredna nastava od I. do IV. razreda i posebne skupine u matičnoj zgradi od ponedjeljka 7. prosinca 2020. godine nastavu pohađaju i dalje u školi, samo u jutarnjoj smjeni prema posebnom rasporedu učionica i ulaza u školu.

Područne škole Brestača, Bročice i Stari Grabovac te Mali rehabilitacijski centar, također, ostaju u školskim klupama po svom redovnom rasporedu u smjenama.

Učenici predmetne nastave, koji nemaju u svom domu uređaj ili internet preko kojega mogu pratiti nastavu od kuće, isto će dobiti u školi. Nastava od kuće će se odvijati preko aplikacije Teams kao i u prethodnoj školskoj godini. Učenici su potrebnu edukaciju dobili tijekom nastave Informatike.  

RAVNATELJICA

Antonija Mirosavljević

  

Petak, 04 Prosinac 2020 12:54

Dabar 2020.

Napisao/la

Dabar 2020.

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar održalo se od 9. do 13. studenog 2020.

Natjecanju su i  ove godine pristupili učenici naše škole, sa svojim mentoricama/mentorom Ksenijom Lekić, Ivanom Jakubek, Ivanom Tomić, Snježanom Kasumović, Natašom Deklman, Draganom Vlajinićem, Ankom Cikojević, Teom Preksavec, Tamarom Tomić, Manuelom Jurić i Draženom Potočki. Od najmlađih u kategoriji MikroDabar, do najstarijih u kategoriji MegaDabar.

Naši su učenici postigli izvrsne rezultate . Učenici koji su ušli u 10% najuspješnijih u ovoj godini su: Karlo Iveljić, Mihael Jelenić, Matej Gojak, Karlo Kaurinović, Eleonora Debeljak, Pavle Komljenović, Anja Šulekić, Ivan Marijan, Sara Šlibar,  Jakov Vukelić, Dominik Jolić,  Domagoj Potočki i Gabriel Kitonić.

Čestitamo im!

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 13:15

NATJEČAJ- Učitelj/ica u produženom boravku

Napisao/la

Natječaj možete preuzeti na ovoj poveznici.

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 13:12

NATJEČAJ- Učitelj/ica u produženom boravku

Napisao/la

Natječaj možete preuzeti na ovoj poveznici.

Obavijest možete preuzeti na ovoj poveznici.

Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 11:30

Akcija „Gradovi i općine - prijatelji djece“

Napisao/la

 

U petak, 27. studenog 2020. godine, naša Ravnateljica sudjelovala je, kao član, na sastanku koordinacijskog odbora koji utvrđuje ostvarenost kriterija za dobivanje statusa "Grad prijatelj djece". Sastanak se, zbog epidemiološke situacije, održao online preko Zoom aplikacije. 

Više informacija o akciji "Gradovi i općine- prijatelj djece" možete pročitati na poveznici: https://savez-dnd.hr/sto-radimo/gradovi-opcine-prijatelji-djece/

 

Stjecanje statusa Grada prijatelja djece - Grad Daruvar

Nedjelja, 29 Studeni 2020 13:39

Jelovnik za mjesec prosinac

Napisao/la

JELOVNIK PROSINAC 2020. page0001

Stranica 1 od 157

Autobusne linije

pri